SVA ČUDA BEAUTY BLENDERA!

Posted on Dec 22, 2016 | 0 comments

SVA ČUDA BEAUTY BLENDERA!

Сигурне смо да знате шта је beauty blender – у рекордном року овај козметички реквизит постао је омиљени женама широм света, и ретко која дама га нема у свом несесеру. Реч је о сунђеру у облику јајета са којим се наносе производи типа пудера и коректора на лице, а тену дају уједначену и баршунасту завршницу.

Карактеристичан елипсасти облик овог апликатора помаже нам да лако и брзо нанесемо пудер на сваки део лица, и то у једнаким количинама, али и служи као сјајна “алатка” за контурисање, те спречава стварање флека или ружних “прелаза”.

Оригинални beauty blender долази у розе боји и његова намена је првенствено наношење течног пудера и кремастог руменила. Ипак, ову стварчицу имали сте прилике да видите у још неколико боја и величиина.

Каква је њихова функција? Шта заправо “раде” сви ти beauty blenderi у другим нијансама?

Дакле, поред розе, најчешће ћете у несесерима профи шминкера пронаћи и онај црни, који је заправо идеална опција када користите бронзер или средства за самопотамњивање. Ту су и оне у нуде боји који се користе при употреби серума, лосиона и прајмера. Сиви beauty blenderi су душу дали када користите руменило, јер сива боја појачава ефекат руменила. Они минијатурни осмишљени су за наношење коректора.

Пре него што започнете процес шминкања, поквасите млаком водом свој сунђерчић. Умерено мокар beauty blender учиниће ваш тен беспрекорним, али водите рачуна да не буде превише поквашен. Најбоље је да је стиснете 10 пута под млазом воде, а затим је умотате у пешкир, па је исцедите од вишка воде.

А како се чисти блендер? Потребни су вам вода и течни сапун којим испирате сунђер, све док не поврати боју.

Стручњаци тврде да је потребно овај производ мењати свака три месеца.

izvor: lepotaizdravlje.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *